Despre noi

Vă salutăm cu drag pe pagina pensiunii Olt, situată în inima orasului Baile-Tusnad, o statiune înconjurată de munti. Baile-Tusnad este una dintre cele mai frumoase si mai indragite statiuni ale tarii. Se afla la o altitudine de 650 m, pe malul Oltului, la poalele muntilor Harghita, mai precis, ale masivului Ciomat. Pensiunea noastră si-a deschis portile înaintea oaspetilor săi în martie 2008. Punctul forte al pensiunii noastre constituie situarea sa centrală, importantele atractivităti turistice ale statiunii (Lacul Ciucas, Biserica Romano-catolică, Biserica Ortodoxă etc.) fiind la o distantă de numai 5 minute de mers pe jos de la pensiune.


Noi contribuim la această satisfacere a cerintelor cu punerea la dispozitie a 14 camere, terasă mare, restaurant cu 28 de locuri, sală de conferinte cu 50 de locuri. Restaurantul si sala de conferinte ale pensiunii sunt ideale pentru organizări familiare, amicale, conferinte, antrenamente, alte organizări. Vă puteti transforma conferintele mai fidele, mai interesante folosind proiectorul nostru. În grădina pensiunii se află o parcare închisă.


Baile Tusnad este una dintre cele mai frumoase statiuni din Ardeal. In "Descrierea Tării Secuilor" Orban Balazs numeste acest mic orăsel "Perla Ardealului". Statiunea are o frumusete aparte, printre muntii înalti, de origine vulcanică, numai râul Olt a reusit să se strecoare. Statiunea este situată la doar 32 km de Miercurea-Ciuc, la 37 km de Sfântu-Gheorghe, la 35 km de Baraolt si la 67 km de Brasov. Statiunea este vestită pentru tratarea diferitelor afectiuni (boli reumatice, cardiovasculare, digestive, endocrine, sistemul nervos) si a factorilor de cură naturala (băi cu apă minerală, băi cu apă termală, mofetă).